2014. augusztus 29., péntek

Eddigi leg...

Nem bírom ki, hogy ne a kedvencemmel kezdjem:

ez a pulcsi egy népszerű minta kissé átdolgozott változata: az eredeti vastagabb pamutfonalra íródott, kicsit más nyakkivágással és a válla a Susie Myers-féle ún. contiguous set-in sleeve, míg én a két szem helyett tízzel dolgoztam a vállon, így saddle shouldert kaptam - ezt tényleg nem tudom magyarul, legalábbis nem rémlik, hogy láttam volna valaha a "nyereg-váll" elnevezést.


Mindössze 260 g az egész, 3,5-ös tűvel kötve.


Ági a mezőn :)


9 padlizsán színű, gomb, saját fonallal felvarrva


 Fonal: Drops Delight 01 és 11 árnyalatok Az ujjak felemásak (ennél a fonalnál kiszámíthatatlan a színváltás) de itt a legszebbek az átmenetek


És a válla

Szóval a kedvencem lett, és az első olyan pulóverem, amit tényleg, igazán fel is tudok majd venni, mert nem bájosan idétlen, hanem tisztességesen néz ki. Háromszoros hurrá :)

Ági bemutatkozik

Szóval egy ideje nem jelentkeztem, bár ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne kötöttem volna mindennap azóta is, csak méltó fotókat akartam készíteni a munkáimról.

Ehhez most végre lett egy szabóbabám! Nehezen találtam rá, kedvezőbb áron mint gondoltam, kalandos úton mentem érte és a hónom alatt, majd a biciklimen hoztam haza, és most itt van velem, mehetünk együtt fotózni a szántóföldre :)

Társ a munkában

Ezentúl - hála Áginak - gyakrabban fogok jelentkezni, mert a régebben készült darabokat is be tudom majd mutatni nektek.